Print Pitesti

Adresa

Strada Nicolae Dobrin 107, Pitesti

Servicii

Servicii Profesionale

Print Pitesti

Productie publicitara

Print outdoor : bannere, autocolante pentru exterior, panouri, sisteme roll-up, afise, stikere, window graphics.
Printurile outdoor sunt realizate cu imprimante japoneze eco-solvent si UV-Led ce folosesc cerneala si materiale de cea mai buna calitate.

Print UV-Led peSuport Rigid

Imprimăm direct pe diverse materiale rigide, dimensiune maxima 1600 x 3000 mm : PVC (forex,komatex), carton, etc., cu grosimi de până la 10 mm. Rezolutii 600-1440dpi ,cmykLcLm + White.

Inscriptionari Auto

Inscriptionarea auto este o solutie ideala de promovare, foarte populară , considerata a fi una dintre cele mai eficiente metode, datorita impactului mare la costuri mici.

Decor Publicitar

Putem realiza decorari de vitrine cu autocolant sau window graphic, sablari de geamuri si vitrine la cel mai inalt standard de calitate.

Firme Luminoase

Firmele luminoase sunt o metoda eficienta de promovare pentru orice spatiu ce se doreste a fi semnalizat conferind vizibilitate de la mare distanta.

Panouri Publicitare

Panourile publicitare pot fi neluminoase tip frontlit sau luminoase de tip backlit. Simpla fata sau dubla fata, cu dimensiunile de 3.2m x 2.4m, 4m x 3m, 6m x 3m sau orice alta dimensiune.

Despre noi

Print Pitesti

Punem mereu pe primul loc satisfactia clientilor, produsele realizate reprezentand cartea noastra de vizita. Oferim o intreaga gama de produse tiparite, pentru o comunicare vizuala eficienta de outdoor si indoor.

Detinem utilaje de ultima generatie cu ajutorul carora oferim produse si servicii de inalta calitate.

Personalizari

textile

Suntem importatori de produse textile promotionale.
Oferim o gama larga de culori si produse: sepci
tricouri, veste, bandane, tricouri polo, tricouri copii,
tricouri pentru competitii sportive, hanorace, bluze
veste reflectorizante etc.
Cu ajutorul preselor termice si a echipamentelor profesionale de print, personalizam o gama variata de produse textile: promotionale, echipament sportiv, echipament de protectie a muncii.

Foto Tapet Personalizat

Printat la orice dimensiuni cu imaginea sau designul dorit de client.

Tipar Digital

Avantajele tiparului digital sunt viteza in executie,  deoarece printul se realizeaza direct din computer, produsul finit putand fi gata foarte repede si tirajul variat: pot fi executate de la un singur exemplar, 50 exemplare sau cateva mii. Astfel putem realiza : afise, volante, pliante, reviste, carti de vizita, meniuri, invitatii sau orice alte produse izvorate din fantezia clientului.

Firme Luminoase

Firmele luminoase sunt o metoda eficienta de promovare pentru orice spatiu ce se doreste a fi semnalizat conferind vizibilitate de la mare distanta.

Grafica / DTP/Proiectare

Oferim o gamă de servicii complete, simulari grafice, consultanta si proiectare in vederea realizarii produsului finit

Gravura Laser

Oferim servicii profesionale de gravură si debitare laser pe diverse materiale. Personalizarea prin gravură laser este foarte convenabilă și versatilă.

Imaginea rezultată după gravare are o rezistență ridicată la acțiuni mecanice. Printre materialele pe care le putem personaliza prin gravură laser se enumeră: metal, lemn, silicon, plastic, sticla, etc. Anumite materiale (ex. Hartie, acryl, lemn de esenta moale) pot fi și decupate.

Etichete

Etichetele autoadezive contin un volum variabil de informatii, inclusiv importate din baza de date a clientului. Sunt usor de aplicat oriunde si au numeroase utilizari:
• marcarea produselor (traduceri, ingrediente, informatii nutritionale, data de productie si data de expirare)
• oferte promotionale
• mesaje informationale (date de contact)
• semnalizarea de siguranta (iesiri, prize, panouri electrice) si multe altele.